Kims Gulvservice

Gulvafslibning er ikke for amatører

Afslibning
Med en gulvafslibning får dit gulv nyt liv og fjerner nænsomt den efterbehandling gulvet har i forvejen - i modsætning til afhøvling. Vi afsliber også trapper, vindueskarme, dørtrin og bordplader.

Maskiner
Ved afslibningen benyttes en maskine med sandpapir spændt på en valse. Vi starter med et grovkornet papir og slutter med et helt fint papir, som giver den bedste finish. Herefter er gulvet parat til efterbehandling med enten lud, sæbe, lak eller olie. Vi benytter Hummel gulvmaskiner.

Ekspertise
At afslibe et gulv, trappe eller dørtrin er ikke for amatører. Det kræver erfaring at afslibe et gulv så det fremstår behageligt og glat efter behandlingen. Undgå grimme overlap og overgange mellem slibningerne. Forkæl dig selv og dit gulv - benyt en professionel til at udføre arbejdet og undgå grimme ar i dit gulv, trappe eller dørtrin.

Kontakt os
Kims Gulvservice er din lokale gulvekspert, der kan give dig god rådgivning og efterfølgende afslibe og efterbehandle dit gulv, når du vælger den professionelle løsning til dit gulv.

Kontakt os og få et godt råd og tilbud
 

Kims Gulvservice  -  Stationsvej 7, Nors  -  7700 Thisted  -  tlf 20261851  -  fax 97981870
Ultimate Web